FOR ALLE FØRSTEHJÆLPERE OG AKUTHJÆLPERE I NORDFYNS KOMMUNE SAMT ALLE, SOM ER INTERESSEREDE I AT HØRE OM NORDFYNS HJERTESTARTERFORENING.

Nordfyns Hjertestarterforening har i samarbejde med Nordfyns Kommune tilrettelagt et par spændende dage ved Gyldensten Strand, hvor alle er velkomne. Der er bl.a.mulighed for at tilmelde sig et 4 timers kursus i førstehjælp, og det er også muligt at ”snuse til” et kursus, som så kan tages på et andet tidspunkt.Hvis man ønsker at tage kursus, så man kan blive Førstehjælper i Nordfyns Hjertestarterforening skal man møde klokken 9.00 –14.00 (inkl. pauser) og der vil blive udstedt kursusbevis efterfølgende.

Dagene er krydret med mange forskellige ting

Kl. 10.00 Velkomst ved Borgmester Morten Andersen

Kl. 10.10 Velkomst ved formand for det Præ-hospitaludvalg i Region Syddanmark Mads Skau

Nordfyns kommune stiller op med den nye Akutbil i hjemmeplejen.

Ambulance Syd stiller op med en ambulance.

First AED-ekspertise omkring udkaldsapp

Bestyrelsen fra Nordfyns Hjertestarterforening vil være til stede og svare på spørgsmål.

KIRKENS KORSHÆR
NORDFYNS KOMMUNE
REMA1000 OTTERUP
KAPPENDRUP BAGERI
DAGLIGBRUGSEN BÅRDERSØ
SUPERBRUGSEN SØNDERSØ
SUPERBRUGSEN OTTERUP
TRYGFONDEN
BYGMA

Der er planlagt en handlebane for førstehjælpere og akuthjælpere med 10 forskellige poster, som er bemandet med figuranter og observatører.

Man vil blive sendt ud på handlebanen i grupper af 3 personer, og når opgaverne er løst, udstedes der et kursusbevis, som viser, at man har gennemgået et vedligeholdelseskursus.

Begge dage har samme program.

Der vil blive serveret grillede pølser og drikkelse til middag.

Der vil være god plads til erfaringsudveksling.

Man kan deltage i det antal timer, der passer bedst.

Af hensyn til traktement og planlægning er tilmelding nødvendig med angivelse af dag og ca. tidspunkt.

Er der nogle der ønsker et kursus en af dagene er tilmelding også nødvendig senest 22/8 2019 til en af undertegnede.

Formand Flemming Lunde Sørensen på mail: flunde48@gmail.com tlf.:40373767

Næstformand Rie Hansen på mail: brie_hansen@hotmail.comtlf.: 51896269

KIRKENS KORSHÆR
NORDFYNS KOMMUNE