Spændende og lærerige dage på Gyldensteen

SPÆNDENDE OG LÆRERIGE DAGE

PÅ GYLDENSTEN STRAND VED BOGENSE

LØRDAG, DEN 24. AUGUST OG SØNDAG, DEN 25. AUGUST

BEGGE DAGE KLOKKEN 10.00–15.00.

FOR ALLE FØRSTEHJÆLPERE OG AKUTHJÆLPERE I NORDFYNS KOMMUNE

SAMT ALLE, SOM ER INTERESSEREDE I AT HØRE

OM NORDFYNS HJERTESTARTERFORENING

Nordfyns Hjertestarterforening har i samarbejde med Nordfyns Kommune tilrettelagt et par spændende dage ved

Gyldensten Strand, hvor alle er velkomne. Der er bl.a. mulighed for at tilmelde sig et 4 timers kursus i førstehjælp, og det er også muligt at ”snuse til” et kursus, som så kan tages på et andet tidspunkt.

Hvis man ønsker at tage kursus, så man kan blive Førstehjælper i Nordfyns Hjertestarterforening skal man møde

klokken 9.00 – 14.00 (inkl. pauser) og der vil blive udstedt kursusbevis efterfølgende.

Dagene er krydret med mange forskellige ting:

Kl. 10.00 Velkomst ved Borgmester Morten Andersen
Kl. 10.10 Velkomst ved formand for det Præ-hospitaludvalg i Region Syddanmark Mads Skau
Nordfyns kommune stiller op med den nye Akutbil i hjemmeplejen.
Ambulance Syd stiller op med en ambulance.
FirstAED – ekspertise omkring udkaldsapp.
Bestyrelsen fra Nordfyns Hjertestarterforening vil være til stede og svare på spørgsmål.

Der er planlagt en handlebane for førstehjælpere og akuthjælpere med 1o forskellige poster, som er bemandet med

figuranter og observatører. Man vil blive sendt ud på handlebanen i grupper a`3 personer, og når opgaverne er løst, udstedes der et kursusbevis, som viser, at man har gennemgået et vedligeholdelseskursus.

Der vil blive serveret grillede pølser og drikkelse til middag.
Der vil være god plads til erfaringsudveksling.
Begge dage har samme program.
Man kan deltage i det antal timer, der passer bedst.
Af hensyn til traktement og planlægning er tilmelding nødvendig med angivelse af dag og ca. tidspunkt. Er
der nogle der ønsker et kursus en af dagene er tilmelding også nødvendig senest

22/8 2019 til en af undertegnede.

Formand Flemming Lunde Sørensen på mail:
flunde48@gmail.com
tlf.: 40373767
Næstformand Rie Hansen på mail:
brie_hansen@hotmail.com
tlf.: 51896269

Vi håber, at rigtig mange vil bakke op om dette spændende arrangement, og vi ser frem til at være sammen med jer.