alarm

Når Alarmen går!

Når I får en alarm, kan i kun se hvor langt der er til stedet, og når I så siger ja, se i info hvad det er i skal ud til.
Vi er nu så heldige at vi har fået forskellige lyde på kaldesystemet, vi har den lyd I selv har valgt til jeres telefon, og denne vil I få til alle kald som ikke er slået som hjertestop.
Alarm
Alarm
Sirene
Sirene
Hjertestop
Hjertestop
De to første er dem I selv kan vælge mellem, den 3 er Hjertestop det er den lyd I vil høre når det er hjertestop, og så er det lige meget om vi når at få begge sko på så er det bare afsted.
Nogle har fået rollen at køre til uheldsstedet og en har fået besked på at hente hjertestarter og køre videre til uheldsstedet: Dem der skal køre til uheldsstedet trykker på det Røde punkt og går til navigation og den som skal hente hjertestarter, trykker på det grønne punkt, og går til navigation, herefter videre til uheldsstedet.
I tekster (Note:/) som I har set inden I kører er nogle informationer som I skal være opmærksom på, her kan være rigtig meget nyttig info. F.eks. stå
 
Note: M/ OBS AKS, OBS CORONA. HUSTRU CORONA POSITIV eller
Note: M/ VÅGEN, AB BESVÆRET. SMERTER I ANKEL OG HÅND. C OK
 
Ovenstående info er to forskellige og den første advarer jer om Corona og derfor bør I være ekstra påpasselig, den næste indeholder oplysninger om ting I har lært på kurserne, se både ABC er nævnt.
abcde
Akuthjælper
avpu